Autós üldözés az M5-ösön

Autós üldözés az M5-ösön

Autósüldözés az M5-ösön szemben a forgalommal

Szombaton délelőtt az M5-ös autópálya 27. kilométerénél egy szürke Peugeot utasai megállítottak egy arra haladó román rendszámú személygépkocsit azt színlelve, hogy az autójuk elromlott és segítséget kérnek. A leállított autó sofőrjének figyelmét elterelték, majd eztkövetően kilopták a kocsiból a sofőr iratait és értékeit.

 

Az esetnek volt szemtanúja is, aki értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező rendőrök megpróbálták megállítani a Peugeot-t, ám az a leálló sávban, a menetiránnyal szemben, az 50. kilométer közelében elmenekült.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Wow!

Nálunk forgatják Cobra 11 új évadát? Hát nem elég nekünk az az öröm amit egyébként is átélhetünk hazánk útjain?

Az ilyen bűnözők nélkül is maga a csoda amit láthatsz.

Amikor megkaptam a jogsimat, remegtem a gondolattól is, hogy most aztán majd miként boldogulok egyedül a volán mögött. Pár hét alatt rájöttem, hogy nincs mitől tartanom, mert a közlekedési morál, illetve a KRESZ ismeret annyira a béka feneke alatt van, hogy köteteket lehetne megtölteni a történetekből amik megesnek az emberrel vezetés közben.

Szinte naponta láttam sofőröket, akik főútvonalon haladva, minden sarkon megadták a jobbkéz-szabályt, mivel egyáltalán nem nézte a közlekedési táblákat.
A másik, amikor főútvonalon haladtam, és stroptáblás keresztutcánál úgy hajtott át előttem egy kocsi, hogy

1. a fickó mobilozott
2. nem is lassított a kereszteződésnél
3. körül sem nézett

Az volt a szerencséje, hogy én mentem arra, nem egy platós IFA. :-/

"Tudod mi az a parancsnoki lánc? Az, hogy fogok egy láncot, és addig ütlek vele, amíg fel nem fogod, ki itt a rohadt rangidős." Jayne

autópálya

Velem is előfordult már,hogy valaki segítséget kért. Kiszálltam,ajtó nyitva,tárca,kulcs, gps a kocsiban... Ezek után mindent kiveszek,bezárom a kocsi ajtaját és úgy nézem meg,mi a helyzet. Ejh de gáz.És az is,hogy a rend derék őreit le lehet rázni. Talán nem is szürke hanem egy fehér Peugeot volt,egy bizonyos marseille-i taxi...

no more spam