IBA évzáró vacsora Írországban

BellinghamCastle

December 19-én, az immár hagyományos év végi fogadás számára az írországi Bellingham Castle adott otthont . Az este során számos díjat, oklevelet, elismerést és CIBG minősítést adott át James G. Shortt, Castleshort bárója és Didiet Ott. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Major Lucien Victor Ott unokája is. A fogadáson több mint 100-an vetek részt. A világ számos országából érkeztek IBA testőrök, a teljesség igénye nélkül: Anglia, Írország, Ukrajna, Spanyolország, Dánia, Finnország, Németország, Japán, Málta, Portugália, Csehország, Hollandia, Litvánia.

Magyarországot Elek Zoltán és Gávay Zoltán képviselték. Az este során remek alkalom nyílt a kötetlen eszmecserére, a tapasztalatok megosztására. Az eltelt évek során mindig megtapasztalhattuk, hogy a nemzetközi vérkeringésbe való aktívabb bekapcsolódás más perspektívába helyezte a magyarországi – sokszor belterjesen kilátástalannak tűnő – környezetet és körülményeket. Az IBA-n belül is állandó megújulásra van szükség, melynek fontos állomása volt ez a rendezvény is. Továbbra is erősíteni kell azt a folyamatot, mely eredményeként az IBA magas etikai és szakmai szinvonalához nem illő személyek a továbbiakban ne tevékenykedhessenek a szervezet keretein belül. Ennek eredménye volt, hogy néhány országban új nemzeti igazgatót neveztek ki. James G. Shortt főigazgató a magyar nemzeti igazgatót, Elek József urat e pozíciójában megerősítette.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Levegőváltozás

"sokszor belterjesen kilátástalannak tűnő". Véleményem szerint nagyon találó kifejezés a magyarországi kedélyállapotra. Sajnos nagy reményekkel induló vállalkozások, elképzelések is belefuthatnak ebbe a zsákutcába. Jó néha friss levegőt szívni, akár külföldön is, és újra belefogni a célok megvalósításába. Sikeres megújulást a magyarországi IBA-nek!

no more spam