Fegyveresek támadtak Jenson Button-ra az időmérő után!

Fegyveresek ki akarták rabolni a Forma-1 címvédőjét, a brit Jenson Buttont.

Fegyveresek ki akarták rabolni a Forma-1 címvédőjét, a brit Jenson Buttont az autós gyorsasági világbajnokság brazíliai állomásán, a szombati időmérő edzés után. Button autója már éppen elhajtott az edzés helyszínéről a szálloda felé, amikor egy szegénynegyednél fegyveresek fel akarták tartóztatni.

Sofőrjének azonban volt lélekjelenléte, gyorsított, és a forgalomban sikerült megszöknie a bűnözők elől.

Buttonnak és csapattársának, Lewis Hamiltonnak páncélozott gépkocsit adtak a brazíliai tartózkodás idejére, és a vezetési technikákból kiválóan képzett, fegyveres rendőr sofőrt - tette hozzá a McLaren közleményében.
A brazil hatóságok közölték, hogy még jobban megerősítik Button védelmét. Az autóban ült még Button apja, fizioterapeutája, Mike Collier, és menedzsere, Richard Goddard. Mindannyian sértetlenül érkeztek meg szállodájukba - közölte a McLaren csapat.
  
 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Congratulation.

Mindenképp fontos,hogy képzett sofőrjük legyen az ismert embereknek vagy bárkinek aki ilyen szolgáltatást kér.Egy részről a személyvédelem adott, de ilyen esetben nagy szükség van a "szállító" rutinjára,és tapasztalatára.Fontos,hogy az adott szituácíóban a sofőr felkészűlt legyen a hasonló esetekre.Gondolom van gyakorlati képzés minden volánnál tartozkodó biztonsági embernek?!(valószínű a gépjárművezető Button-tól vett képzést) Mindenestre gratulálok a sofőrnek! Csak megjedzés képpen 3.lettem egy profi gokartpályán tartott időmérő versenyén!

no more spam