IBA szubjektív

Messi brutális testőrei "izomból" dolgoznak

Messi testőre brutálisan fellökött egy autogramot kérő rajongó hölgyet és a gyerekét. A megdöbbentő videón nyomon követhető a minden szakszerűséget és jogszerűséget nélkülöző "intézkedés". Ez egy újabb eklatáns példája annak, ha a képzetlenség és az arrogancia együttesen jellemzi a biztonsági személyzetet.

Youtube video: 

Évforduló

Malcolm X ma lenne 85 éves.

1965 febr 21.-én az Afroamerikai Egységszervezet megalapítóját, Malcolm X-et nyilvánosan meggyilkolták a harlemi Audubon zsúfolásig megtelt báltermében. Az előzmények ismeretében merénylet a külső szemlélő számára nem volt meglepő.

Ehhez is hozzá kell már szoknunk?

Széna tér 2007. május 4.

Moszkva tér 2007. május 4 péntek délután … szakmai körökben mindenki tudta, hogy bekövetkezik… a kérdés csak az volt: Mikor? Hát azon a két évvel ezelőtti pénteki napon megtörtént! A TV csatornák jóvoltából akkor mindenki részesévé vált az eseményeknek.

BANKautomataRABLÁS

Bennem valamiért a kiszakított és elhurcolt bank automaták miatt is a közbiztonság hiányával kapcsolatos gondolatok kezdenek futni. Vannak rendőr járőreink, van polgárőrségünk, biztonsági cégek járőreivel, távfelügyelőivel és vagyonőrökkel is Dunát lehet rekeszteni, sőt még Gárdánk is van, de egyik esetnél sem tett senki bejelentést, sem az előkészületekre nem figyelt fel senki.

Megdobálták a Microsoft-vezért Budapesten.

 

Tojással dobálta meg egy fiatalember Steve Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta éppen. hozzászólások az IBA fórumban

Meglőttek egy biztonsági őrt Debrecenben

Debreceni pénzszállitó támadas

Doszpot Péter az ATV Reggeli Jam című műsorában kifejtette, hogy a debreceni fegyveres rablásnál a vagyonőrök felkészülten jártak el, de a támadást azért nem lehetet megakadályozni, mert a rablók minden felszólítás nélkül lőttek, és nyilván megtervezték az akciójukat.

Amennyiben érdekli a témában folytatott szakmai eszmecsere látogassa meg forumunkat.

Spóroljunk a biztonságon!?

Lakónegyedre zuhant egy utasszállító

Közvetlenül a felszállás után lezuhant egy személyszállító repülőgép a kelet-kongói Goma városban. Egyes hírek szerint a gép egy lakónegyedre zuhant, az áldozatok számát 60-ra teszik. A gép repülőtéri források szerint a kifutópálya közelében lévő forgalmas negyedre zuhant, kettétört, és üzemanyaggal teli tartályai kigyulladtak. Hat ember - két pilóta és négy utas, köztük két gyerek - túlélte a katasztrófát.

Terrorista vagy szabadságharcos?

Amerika kettős mércéje?
" Bangkogban vették őrizetbe az emúlt hetekben a legkeresettebb bűnözők listáján szereplő Viktor Anatoljevics But alias Halálkufár nevű fegyverkereskedőt, akit az Interpol már hosszabb ideje köröz."
 
A témában született cikket olvasva egy ismerősöm első gondolata az volt, hogy amerika nagy képmutató.
Tartalom átvétel
no more spam